Tampereen Tenniskeskus | Toimelankatu 8, 33560, Tampere | puh.  +358 3 313843 00

Tampereen Tenniskeskuksen vakiovuorot

Tampereen Tenniskeskuksen kaikkien lajien vakiovuoroja voi tiedustella sähköpostilla: tenniskeskus@tampereentenniskeskus.fi

Samaiseen osoitteeseen voi olla yhteydessä mikäli on jotakin kysyttävää vakiovuoroista.

 

Vakiovuoron saadaakseen tulee olla rekisteröitynyt Tampereen Tenniskeskuksen varausjärjestelmään, josta myös vuoron hallinnointi tapahtuu.

 

 

Vakiovuorot ovat voimassa aina toistaiseksi ja niissä on yhden kuukauden irtisanomisaika. Vuorot voi maksaa varausjärjestelmästä itse, maksamattomat vuorot laskutetaan kerran kuukaudessa.

 

Huomaathan, että Tenniskeskuksella on erillinen kesäkausi ja sisäkausi, joihin myös vuorot myydään erikseen. Kausien ajankohdat löydät aina tarkemmin yhteystiedot välilehdeltä. Yleisesti kesäkausi alkaa aina toukokuun lopulla ja jatkuu elokuun alkupuolelle, josta taas alkaa sisäkausi. Myös aukioloajat ovat hieman erilaiset kausilla.

 

Vakiovuoron hallinnointi.

Vakiovuoron voi kaikissa lajeissa varastoida tai laittaa myyntiin, kirjautumalla varausjärjestelmään ja klikkaamalla ”omat vuorot”. 

 

Kun vuoron alkuun on yli 24h näet vuoron kohdalla sekä ”pankkiin/varastoon” napin, josta voi varastoida vuoron. Mikäli vuoron alkuun on alle 24h näkyy vain ”myyntiin” painike, josta vuoron voi laittaa vielä myyntiin.

 

Varastoinnin jälkeen näet näet ”omat tiedot” kohdassa varastointimäärät. Maksaessa irtovuoroa tulee näkyviin maksuvaihtoehtona ”varasto”, mikäli kyseiseen lajiin on varastoitu aikaa.

 

Vakiovuoroa ei siis pysty perumaan, se joko varastoidaan tai laitetaan myyntiin. Kassalla ei pystytä varastoimaan vuoroja asiakkaan puolesta, vaan se tulee tehdä itse.

 

Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettu varausta ei laskuteta siltä osalta joka myytiin. Varastoiduista vuoroista kertyy minuuttivarastoa, jolla voi varata irtovuoron samaan lajiin toiselle ajankohdalle. 

 

Varastominuutit ovat voimassa kauden loppuun asti tai mikäli jatkat vakiovuoroa seuraavalle kaudelle, niin edellisen kauden varastominuutit ovat voimassa seuraavan kauden jouluun saakka. Ulkokenttien varastominuutit ovat voimassa aina niin kauan kuin ulkokentät ovat avoinna. Varastoidut vuorot pääsee maksamaan ”Omat vuorot”-sivulta ja maksamattomat vuorot laskutetaan normaalien laskutuskäytäntöjen mukaan. 

 

Mikäli vakiovuoro irtisanotaan on varastominuutit käytössä sen kauden loppuun saakka.

 

Huom! Varastoon laitettua vuoroa ei voi enää ottaa pois varastosta.