Tampereen Tenniskeskus | Toimelankatu 8, 33560, Tampere | puh.  +358 3 313843 00

Vakiovuorojen varastointi käyttöön.

Tampereen Tenniskeskus on  saanut käyttöönsä asiakkaille vakiovuorojen varastointi ominaisuuden ja tämä on käytössä heti.


Vakiovuoron voi kaikissa lajeissa varastoida, kirjautumalla järjestelmään ja klikkaamalla ”omat vuorot”. Tähän asti nykyisellä järjestelmällä on ollut vain myyntiin laittamisen mahdollisuus itsellä omaan vakiovuoroon. 


Kun vuoron alkuun on yli 24h näet vuoron kohdalla sekä ”pankkiin/varastoon” napin, josta voi varastoida vuoron. Mikäli vuoron alkuun on alle 24h näkyy vain ”myyntiin” painike, josta vuoron voi laittaa vielä myyntiin.


Varastoinnin jälkeen näet näet ”omat tiedot” kohdassa varastointimäärät. Maksaessa irtovuoroa tulee näkyviin maksuvaihtoehtona ”varasto”, mikäli kyseiseen lajiin on varastoitu aikaa.


Nyt ei siis pysty perumaan vakiovuoroa kassalla, eikä viestillä tuen kautta., mikä oli väliaikainen tapa ennen varastointia. Kassalla ei pystytä varastoimaan vuoroja asiakkaan puolesta, vaan se tulee tehdä itse.


Jos myyntiinlaitetun varauksen päälle tulee toinen varaus, niin myyntilaitettu varausta ei laskuteta siltä osalta joka myytiin. Varastoiduista vuoroista kertyy minuuttivarastoa, jolla voi varata irtovuoron samaan lajiin toiselle ajankohdalle. Varastominuutit ovat voimassa kauden loppuun asti tai mikäli jatkat vakiovuoroa seuraavalle kaudelle, niin edellisen kauden varastominuutit ovat voimassa seuraavan kauden jouluun saakka. Varastoidut vuorot pääsee maksamaan ”Omat vuorot”-sivulta ja maksamattomat vuorot laskutetaan normaalien laskutuskäytäntöjen mukaan. 


Huom! Varastoon laitettua vuoroa ei voi enää ottaa pois varastosta.