Tampereen Tenniskeskus | Toimelankatu 8, 33560, Tampere | puh.  +358 3 313843 00

Tampereen Tenniskeskuksen kuulumisia.

Tampereen Tenniskeskuksella on viime aikoina tehty mittavia remontteja ja parannuksia yleisen viihtyvyyden puolesta. Viimeisimpänä on juuri aloitettu ”vanhan puolen” ilmanvaihdon remontti, jossa uusitaan koko ilmanvaihto. Osana remonttia poistetaan kolmoskentän takana sijaitseva katsomo, jonne saadaan uuden ilmanvaihdon koneisto sijoitettua. Uuteen ilmanvaihtoon saadaan mukaan myös lämmöntalteenotto.

 

 

Remontin aikana joudutaan hetkittäin sulkemaan kenttiä pois käytöstä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa häiriötä, tämänkin remontin ajatus on edelleen parantaa Tenniskeskuksen olosuhteita.

 

 

Tätä ennen suoritettiin ilmanvaihdon nuohous laajemmalti talossa ja säädeltiin pattereita. Myös tenniskenttien 1-4 matot pestiin, sekä asennettiin käytävämatot uuden puolen käytäville.

 

 

Remontteja ja uudelleen järjestelyitä riittää.

 

Lähiaikoina tullaan myös uudelleen järjestelmään Tenniskeskuksen pukuhuonetiloja, tilan lisäämiseksi ja samalla käydään pukuhuoneiden pesutilat sekä saunat läpi. Suihkupäät uusittiin jo kaikista pesutiloista.

 

 

Lisäksi suunnitteilla on myös kuntosalin remontti, jossa ajatus on saada kuntosalia hieman väljemmäksi/viihtyisämmäksi ja uusia vanhempia laitteita. Myös aurikonenergiaa tullaan käyttämään jatkossa Tenniskeskuksella. Tenniskeskuksen katolle asennetaan aurinkopaneeleita kevään aikana.

 

 

Internet -sivut päivitettiin ja avattiin Tenniskeskukselle omat sometilit, Instagrammista ja Facebookista löydät jatkossa Tenniskeskuksen @tenniskeskus nimellä. Näillä kaikilla tavoilla on tarkoitus tiedottaa asioista ja kertoa Tenniskeskuksen tapahtumista entistä paremmin asiakkaille.

 

 

Uusin hallilaajennus alkaa myös olemaan kokonaisuudessaan valmis. Padelhalliin on vielä tulossa avattavat verhot ikkunoiden eteen, jotta päivän kirkkaimpina hetkinä voidaan estää ulkoa tuleva valo häiritsemästä pelejä.

 

 

Tenniskeskus siirtyi kokonaan LED-valoihin.

 

Vuoden 2022 lopussa Tenniskeskuksella vaihdettiin kaikki valot LED-valoiksi. Näin saatiin loppujenkin tenniskenttien ja monitoimikentän valaistus kerta heitolla huomattavasti paremmaksi ja tehokkaammaksi. Myös kiinteistön kaikki valaisimet käytiin samalla läpi ja vaihdettiin LED-valoihin. Invenstointi valoihin oli tottakai mittava, mutta uudet valot ovat huomattavasti energiaystävällisempiä.

 

 

Muitakin remontteja Tenniskeskukselle on tulossa, joista tiedotetaan kaikkien asioiden varmistuttua.

 

 

Lisää pysäköinti tilaa talveksi.

 

Tenniskeskus sai myös käyttöönsä talven ajaksi golf -kenttien kaksi ensimmäistä parkkialuetta. Näiden lisäpysäköintialueiden avulla pyritään vähentämään etupihan ruuhkautumista varsinkin vilkkaimpina aikoina. Uuden pysäköintikartan löydät nettisivujen kohdasta yhteystiedot.

 

 

 

Keväisin terveisin

Tampereen Tenniskeskus