Tampereen Tenniskeskus | Toimelankatu 8, 33560, Tampere | puh.  +358 3 313843 00

Hallilaajennus tuo myös padelin Tenniskeskukselle.

Tampereen Tenniskeskuksen hallilaajennus etenee aikataulussa ja tuo nyt myös padelin Tennarin mailapelien joukkoon. Hallilaajennus alkaa olemaan jo loppusuoralla, kun kattokin saatiin menneen viikon aikana paikalleen. Kentät on tarkoitus avata heti alkuvuodesta pelaajien käyttöön ja vakiovuorojen ennakkomyynti on nyt aloitettu.

 

Kentät.

Tenniskeskukselle tulee kuusi kappaletta laadukkaita LED-valaistuja fullpanorama -padelkenttiä. Kentät toimittaa Padel Courts Deluxe Espanjasta. Hallin korkeus on yli yhdeksän metriä, joten tilaa on myös korkeammille nostoille. Kenttien yhteyteen tulee myös viihtyisät sosiaalitilat, joissa on mukava seurata pelejä, sekä käydä vaikka pelien jälkeiset jälkipelit.

Neljälle näistä kentistä on nyt siis ennakkomyynnissä vakiovuoroja. Kentät pyritään saamaan käyttöön vuoden 2023 alussa ja tarkempi avausajankohta ilmoitetaan lähempänä.

Vakiovuoron ennakkoon varanneet tullaan kutsumaan omaan tutustumis tapahtumaan ja testaamaan kenttiä ennen niiden avaamista.

TaTS Padel aloittaa uusilla kentillä myös valmennustoiminnan, josta lisää myöhempänä. Kentillä tullaan järjestämään myös paljon erilaisia tapahtumia ja kilpailuja.

 

Varaa oma vakiovuorosi nyt.

 

Nyt myytävät vakiovuorot ovat voimassa avausajankohdasta sisäkauden loppuun eli 28.5.2023 asti. Vakiovuoron hinnat ovat seuraavat:

  • Ma-pe klo 7:30-15 22 e/h (irtovuoro 24 e/h)
  • Ma-pe ja su klo 15-22:30 32 e/h (irtovuoro 35 e/h)

 

Alta linkistä näet tämän hetkisen varaustilanteen: Padel_varaustilanne.xlsx

 

Kaikki vakiovuorovaraukset tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen juuso.saarinen@tampereentenniskeskus.fi. Varaukset tehdään ilmoitusjärjestyksessä.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostitse tai soittamalla Juusolle puh. 044 055 7570. Huomaathan, että varauksia ei oteta vastaan puhelimitse.

 

Padelterveisin

Tampereen Tennisseura ja Tenniskeskus